Arkadagyň ylhamy kalbyň melhemi.

Hormatly Prezidentimiziň parasatly Baştutanlygynda medeniýet we sungat ulgamynda gazanylýan üstünlikler barha ýokarlanyp, uly rowaçlyklara eýe bolunýar. ”Pähim-paýhas ummany Magtymguly Pyragy“ ýylynda Türkmenistanyň şekillendiriş sungaty muzeýinde miras teleýaýlymy tarapyndan hem-de Türkmenistanyň şekillendiriş sungaty muzeýiniň ylymy-işler boýunça orunbasary Şirin Akmämmedowanyň gurnamagynda “Arkadagyň ylhamy kalbyň melhemi” atly söhbetdeşligi geçirildi. Söhbetdeşlige miras teleýaýlymynyň alyp baryjysy Annansoltan Nunakowa we Türkmenistanyň medeniýet ministrliginiň döredijilik işgärleri bölüminiň başlygynyň orunbasary at gazanan medeniýet işgäri şahyr Akmyrat Rejepow, Türkmenistanyň at gazanan medeniýet işgäri şahyr Oguljemal Çaryýewa mundan başgada Türkmenistanyň Şekillendiriş sungaty muzeýiniň Çeper-dikeldiş işleri bölüminiň müdiri Söýün Sähetgylyjow gatnaşdy. Ýurdumyzyň öňde baryjy şahyrlarymyz Türkmen halkynyň milli Lideri Gahryman Arkadagymyza, Arkadagly Gahryman Serdarymyza özleriniň şahyr kalbyndan çykýan alkyşlaryny beýan edýärler.