Ylmy-amaly maslahat.

Türkmen halkynyň Milli Lideri Gahryman Arkadagymyzyň, Arkadagly Gahryman Serdarymyzyň döwletli ýolbaşçylygynda gazanylýan ajaýyp üstünlikler ýetilýän belent sepgitleri görmäne göz taryplamana şirin zyban gerek. Döwletimiziň hemmetaraplaýyn gülläp ösmegine, halkymyzyň bagtyýar durmuşda ýaşamagyna, işlemegine, döretmegine, milli gymmatlyklaryny öwrenmegine we olaryň taryhy ähmiýetini dünýä ýaýmaga giň ýollar açylýar. Türkmenistanyň Şekillendiriş sungaty muzeýiniň direktorynyň ylmy işler boýunça orunbasary Şirin Akmämmedowanyň, „Miras“ teleýaýlymy bilen bilelikde gurnamagynda „Arkadagyň ylhamy, kalbyň melhemi“ atly ylmy-amaly maslahaty geçirildi. Bu maslahaty alyp baran „Miras“ teleýaýlymynyň gepleşikleri gurnaýjysy we taýýarlaýjysy Annasoltan Nunakowa, söhbetdeşlige gatnaşanlar Türkmenistanyň Medeniýet ministrliginiň döredijilik işgärleri bölüminiň esasy hünärmeni Ogulgurban Gaşlakowa, Türkmenistanyň Şekillendiriş sungaty muzeýiniň hünärmeni Aýgül Bekmiýewa gatnaşdylar. Ýurdumyzyň öňdebarjy zenanlary Türkmen halkynyň Milli Lideri Gahryman Arkadagymyza, Arkadagly Gahryman Serdarymyza özleriniň zenan kalbyndan çykýan alkyşlaryny beýan edýärler.