TEGELEK STOL SÖHBETDEŞLIGI

Garaşsyz baky Bitarap diýarymyzda «Pähim - paýhas ummany Magtymguly Pyragy» ýylymyzyň her bir güni uly ösüşlere taryhy wakalara beslenýär. Her bir ýurduň medeniýeti, taryhy bilen sazlaşykda ösýän şekillendiriş sungaty älem gözellikleriniň genji hasaplanýar. Türkmenistanyň Şekillendiriş sungaty muzeýinde miras teleýaýlymy tarapynda hem-de Türkmenistanyň şekillendiriş sungaty muzeýiniň ylmy işgäri Güljäýewa Güljeren we hünärmeni Gatyýewa Aýjemal gatnaşdylar. Şeýlelikde, biz ýaş hünärmenler Berkarar döwletiň täze eýýamynyň Galkynyşy döwrüniň bagt eýeleridiris, bütin geljekde bu bagty goramak hem ösdürmek biziň özlerimize baglydyr. Şu pursatdan peýdalanyp Medeniýetimiziň sungatymyzyň Hak howandary türkmen halkymyzyň milli Lideri Gahryman Arkadagymyzy hormatly Prezidentimiz Arkadagly Gahryman Serdarymyzy ýetip gelýän Mukaddes Garaşsyzlygymyzyň 33 ýyllyk baýramy bilen tüýs ýüregimden gutlaýaryn. Goý olaryň janlary sag, belent başlary aman bolsun.